Ny på Gården?
Behöver du en överblick?
Gå till: Gårdsplanen
Eller orientera dig med hjälp av vår karta.

 Bråttom? Ta en genväg:

 

..Titta särskilt på:

Boden vår webb-shop, här kan du köpa gamla och nya nummer av NisseNytt, samt våra scenarion.

 

..Nya scenarion

Splitternya scenarion finns till försäljning i Boden. Borams lågor från senaste Sillycon går nu att köpa.

Och glöm inte att Bolmört & Belladonna, NN:s elisabetanska äventyr, finns i en ny, upphottad verion.

 

På Gårdens anslagstavla kan du läsa det senaste om NisseNytts aktiviteter.

 

LinCon 2003

Nissenytt vill stråla glädje och skuggfigurer på edra pannor!

Vi arrangerade Ur Afgrunden på senaste LinCon, den efterlängtade mardrömslika del två av Anders Uppsala-svit. Ungefär tjugo spelpass genomfördes och vi tar tillfället i flykten att tacka alla spelledare som gav sitt bästa för vårt scenario, samt alla spelare som tillsammans gjorde scenariot till ett av de roligaste vi genomfört.

Nissenytt vill även utlysa att vi tycker om Anna Svensson, LinCons rollspelsansvarige och skapare av absurda, hjärntvättande scenarion. Hon gjorde allt bra och Sven och Staffan fick även möjligheten att spelleda hennes scenario Afterlife, vilket var en upplevelse i sig. Vi tycker även om Rollspelsbaren. De bjöd oss på tre utmärkta måltider; två uppfriskande scenarion och en pastasallad.

Förra årets LinCon-scenario Mörkret mellan stjärnorna finns nu i en utökad och upptryckt försäljningsutgåva. Den går att beställa av Anders. Han nås uti anders@siames.nu

 

 

 

 

 

..Sillycon 11

Videofrån SillyCon 11, år 2002. Skynda och anmäl dig till SillyCon 12

..Sillycon X

Tioårsjubileum för Sillycon. År: 2001. Stor konventshändelse. För de av er som inte var där, fysiskt eller mentalt, eller av någon anledningar har omdefinierat verkligheten sedan dess, finns videoupptagningar.

Se på videon, se alla små människor som går omkring eller sitter och pratar. Studera de trevliga lokalerna. Kanske upptäcker du dig själv. Kanske kan du äntligen fylla ut luckorna från de där åren förra året.

NisseNytt hade premiär för sina två senaste scenarion: Borams lågor och Miss Pantheon 2001. Hembesök Sillycon!

..Ny NN är här!

NisseNytt nr 19 Den sista av den reguljära utgivningen. Med bland annat Elisabetanskt rollspel, London 1593, kartor, Rollspelssociologi del 2, Staffans Spalt. Helt fantastiskt! Men vad händer sen? Läs och lär.

Glansband. Tappad bakom vagnen, eller hur blir jag av med mina gastkramande SL-besättande spelare? Storheter som NN18, 17 finns kvar. Och bara för dig kan vi även skaka fram annat. Kom in till Boden på en kopp glögg.

NN#18

NN#17

TtSvens sida granskas

Efter att nekat till allt kategoriskt i flera års tid erkänner plötsligt Sven i en TV-intervju sanningen om lögnerna på Svens sida. (TV-intervjun kräver Quicktime 5)

 

 


-Anders Björkelid 2002